ERIKOISRIPSIKUIDUTmax2-ripsipidennyskuidut ovat kaikki ylellisen pehmeitä, tasalaatuisia ja muotonsa säilyttäviä. Valikoimasta löydät ripsikuidut niin klassisiin kuin volumeripsiin.

max2 on tuotemerkki, joka kulkee uusimpia trendejä noudattaen, niinpä löydät max2 valikoimasta myös uusiutuneet Reborn-ripsikuidut klassisiin pidennyksiin, Tiara-ripsikuidut volumeripsiin ja Banana-kuidut klassisiin pidennyksiin.

Reborn on nimensä mukaisesti uudelleen syntynyt klassisiin pidennyksiin kehitetty ripsikuitu, jonka tyvi on litteä. Tämä lisää pidennysten pysyvyyttä ja varsinkin asiakkaat, joilla on ongelmia pidennysten pysyvyyden kanssa, ovat rakastuneet Reborn ripsikuituihin! Litteän tyven ansiosta se tuo myös lisää tummuutta ripsien juureen, mikä tuo asiakkaasi silmät esille aivan uudella tavalla.

Tiara puolestaan on volumepidennyksiin tarkoitettu ohut ripsikuitu, jossa yhdessä nauhassa on kolmea eri pituutta niiden vaihdellessa säännöllisesti. Tiaralla saat elävyyttä volumeripsiin, mutta sitä voi käyttää myös Twiggy-ripsiin: poimi useampi ripsi kerralla avaamatta niitä viuhkaksi. Näin saat tehtyä "paksut  Twiggy-ripset"!

Banana on syvän musta ripsikuitu, jonka molemmat päät ovat ohuet. Siistimpää ja selkeämpää jälkeä saat hakea!

Kun haluat tarjota asiakkaillesi vaihtelua ripsipidennyksiin, valintasi on max2!


Tuotteet

REBORN, flat, O-0,15 (D-kaari)

15,90 €

TIARA C-0,05

15,90 €